Catering in Schagen?

Dat kan bij De Schagenaar!

Op zoek naar catering in Schagen of omgeving? Ook dan kunnen we u bij De Schagenaar helpen! Als u iets te vieren heeft, dan zullen wij u ontzorgen wat betreft het eten. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw feest. Of het nou een tuinfeest, een huwelijk of een diploma-viering is, De Schagenaar zorgt ervoor dat er heerlijk eten op tafel staat. Interesse? Vul het formulier hieronder vrijblijvend in zodat we u kunnen helpen om van uw feest een succes te maken!

Catering in Schagen kan ook bij snackbar De Schagenaar

Catering in Schagen

U kunt ons bellen op 0224 21 61 30 en aangeven wat uw wensen zijn. Voor de catering in Schagen hebben wij diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit Chinese gerechten, patat of snacks, zoals kroketten, frikandellen, aardappeltjes en nog veel meer. Als u uw wensen zo goed mogelijk aangeeft, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u wat betreft het eten, volledig ontzorgd bent. Heeft u nog andere vragen? 

Het invullen van het formulier en het aanvragen van onze informatie over onze catering is geheel vrijblijvend. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen over wat wij kunnen bieden? Bekijk dan onze menukaart

Komt u liever direct langs om uw wensen voor catering te bespreken? U bent van harte welkom bij ons op Nieuwe Laagzijde 69 in Schagen. Parkeren kan voor de deur en mocht dat vol zijn, dan op het parkeerterrein op twintig seconden loopafstand.