Catering in Schagen?

Dat kan bij De Schagenaar!

Op zoek naar catering in Schagen of omgeving? Ook dan kunnen we u bij De Schagenaar helpen! Als u iets te vieren heeft, dan zullen wij u ontzorgen wat betreft het eten. Op deze manier kunt u zich volledig richten op uw feest. Of het nou een tuinfeest, een huwelijk of een diploma-viering is, De Schagenaar zorgt ervoor dat er heerlijk eten op tafel staat. Interesse? Vul het formulier hieronder vrijblijvend in zodat we u kunnen helpen om van uw feest een succes te maken!

Catering in Schagen kan ook bij snackbar De Schagenaar

Catering in Schagen

U kunt ons bellen op 0224 21 61 30 en aangeven wat uw wensen zijn. Voor de catering in Schagen hebben wij diverse mogelijkheden. U kunt kiezen uit Chinese gerechten, patat of snacks, zoals kroketten, frikandellen, aardappeltjes en nog veel meer. Als u uw wensen zo goed mogelijk aangeeft, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u wat betreft het eten, volledig ontzorgd bent. Heeft u nog andere vragen? 

Het invullen van het formulier en het aanvragen van onze informatie over onze catering is geheel vrijblijvend. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen over wat wij kunnen bieden? Bekijk dan onze menukaart

Komt u liever direct langs om uw wensen voor catering te bespreken? U bent van harte welkom bij ons op Nieuwe Laagzijde 69 in Schagen. Parkeren kan voor de deur en mocht dat vol zijn, dan op het parkeerterrein op twintig seconden loopafstand. 

Wegens omstandigheden zijn wij gesloten t/m 12 april. Wij danken u voor uw begrip.